Subaru Impreza отримала оновлення і нові технології

0
215

Виглядаючи миттєво впізнаваною, модель отримала незначний фейсліфтинг, який включає в себе новий передній бампер і модифіковану решітку радіатора.

Хетчбеку дісталося більше – він отримав оновлені задні ліхтарі.

Додаткові зміни обмежені, але є новий колір кузова Ocean Blue Pearl і рестайлінгові диски у варіантах Sport і Limited.

Крім того, всі моделі в стандартній комплектації оснащені автоматичними дверними замками з електроприводом, які мають функцію розблокування при зіткненні.

Версії, оснащені безступінчатим трансмісією Lineartronic, тепер отримали в стандартному виконанні систему допомоги водієві EyeSight, яка включає в себе автоматичне гальмування, попередження про вихід зі смуги руху, а також сповіщення про початок руху транспортного засобу.

Нарешті, Impreza Limited оснащена додатковими функціями безпеки, в числі яких система виявлення “сліпих” зон і попередження про задньому перехресному русі.

Модель також отримує SI-Drive, яка оголошена «системою управління продуктивністю трансмісії, що дозволяє водієві налаштовувати характеристики дросельної заслінки транспортного засобу, вибираючи між  “інтелектуальним” і  “спортивним” режимами». Інтелектуальний режим сприяє економії палива, а спортивний режим підкреслює продуктивність.

Незважаючи на оновлення, ціни зросли лише на 100 доларів – до 18 695 доларів за седан і 19 195 доларів за хетчбек. Все Impreza приводяться в рух 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, який розвиває 152 к. с. потужності і 196 Нм крутного моменту.

В якості трансмісії виступає 6-ступінчаста МКПП або безступінчатий Lineartronic. Незалежно від того, яка коробка передач обрана, повний привід є стандартним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!