У листопаді покажуть електрокросовер на базі Ford Mustang

0
170

Ford може представити свій новий високопродуктивний електричний кросовер на базі Ford Mustang вже в листопаді поточного року на автосалоні в Лос-Анджелесі, повідомляє SeekingAlpha. Офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Зазвичай компанія Ford свої найцікавіші новинки показує на «рідному» для себе автосалоні в Детройті. Однак, Детройтський автосалон тепер буде проходити не в січні, як раніше, а в червні. Тому багато автовиробників поміняють плани по прем’єрі своїх новинок.

Так, наприклад, компанія Audi вже підтвердила, що 19 листопада в Детройті відбудеться світова прем’єра eTron Sportback, який є топовою високопродуктивною версією електричного кросовера eTron. Не виключено, що і «Форд» привезе в Лос-Анджелес свій новий електричний кросовер.

Ще в січні 2018 року стало відомо, що Ford розробляє электрокроссовер. В продажу він повинен з’явитися в 2020 році. Очікується, що його побудують на базі знаменитого маслкару Ford Mustang. Спочатку його планували назвати Mach1, але цю назву розкритикували автомобілісти, і в результаті Ford від нього відмовився. Тому досі не відомо, як називатиметься фордовський електрокросовер.

У цієї новинки буде дві версії, в залежності від ємності батареї і запасу ходу. Базова версія на одній зарядці батареї зможе проїхати 484 км, а топова версія – 600 км.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!