Subaru представила абсолютно новий 2020 Outback (Фото)

0
2661

Після лютневого оновлення седана Legacy все логічно стали очікувати зміни покоління універсала Outback. Subaru не стала розчаровувати шанувальників і затягувати з прем’єрою. Шосте покоління позашляховика представили в рамках моторшоу в Нью-Йорку.

Як і всі останні новинки марки, Outback перебрався зі старого шасі на модульну платформу SGP. Підвіска зі стійок Макферсон спереду і багатоважельна ззаду, по завіреннях виробника, стала легше і чутливіша, що сприятливо позначилося на керованості машини. Стало краще і по частині шумоізоляції. Серед вжитих заходів – впровадження більш товстих скел.

Як і у випадку з XV, «Форестером» і «Легасі», новий Outback складно відрізнити від попередника. І все-таки кузов абсолютно новий. Його жорсткість на кручення зросла на 70%, при зіткненні він поглинає енергію удару краще на 40%. Колісна база автомобіля не змінилася, висота скоротилася на п’ять міліметрів, а от довжина і ширина виросли: +40 і +15 міліметрів відповідно. Збільшився і дорожній просвіт, з 213 до 220 міліметрів.

Безсмертні цінності Subaru – постійний повний привід, варіатор Lineartronic, що вміє імітувати вісім передач, позашляховий режим керуючий електронікою X-Mode. Двигунів на вибір два, і, зрозуміло, це оппозитніки. Базовий варіант передбачає атмосферну «четвірку» 2.5 на 184 к.с. Вперше після 10-річної паузи на «Аутбек» з’явився турбований агрегат. З 2,4 літра робочого об’єму зняли 264 сили.

Subaru Outback в США штатно оснащується комплексом систем активної безпеки EyeSight і вісьмома подушками безпеки. Топовим версіями покладено мультимедійний екран на 11,6 дюйма – найбільший в історії марки, точка доступу Wi-Fi (вперше на моделі), передні сидіння з вентиляцією і підігрівом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!