Categories: Авто

Як підібрати та купити машину з Америки

Share

Американські машини — зразок якості та комфорту. Найбезпечніший спосіб купівлі машини з Америки — звернутись за допомогою до експертів. Компанії, котрі займаються експортом автомобілів на професійному рівні ретельно відпрацьовують оптимальну систему пошуку та підбору автомобілів на різних аукціонах. Першочерговим завданням кожного менеджера компанії — привезти клієнту хороший автомобіль. Завдання «продати щоб не було» ніколи не ставиться.

Головним правилом роботи професійних менеджерів при пошуку автомобіля — це переконатися в тому, що машина дійсно має хороший стан. Фаворитами пошуку завжди є автомобілі, які отримали первинні ушкодження і виставлені на торги вперше. Такі машини, як правило, мають відмінний стан, навіть не дивлячись на пошкодження. Ще один момент: у автомобіля з первинним ушкодженням, практично ніколи немає прихованих дефектів, його історія чиста, а його документальна історія не має ніяких підводних каменів.

Перш ніж вступати в торги з того чи іншого лоту, менеджер проводить обов’язкову перевірку авто за допомогою всіх наявних інструментів. Огляд машини з фотографій, перевірка машини по національним базам Carfax і AutoCheck. Пошук авто за VIN-він номером, щоб упевнитися в тому, що машина раніше вже не потрапляла в ДТП, не виставлялась на аукціоні та не піддавалася косметичного ремонту. Якщо менеджер бачить, що автомобіль пройшов всі необхідні етапи перевірки, він приймає рішення про початок торгів.

Але перед цим, з клієнтом в обов’язковому порядку укладається договір, який гарантує виконання обома сторонами своїх зобов’язань. Крім цього, з клієнтом обумовлюється бюджет, який планується виділити на покупку автомобіля, який включає в себе всі витрати, аж до постановки автомобіля на український облік після ремонту.

Відштовхуючись від суми, менеджер зобов’язаний назвати ціну автомобіля, по якій він буде придбаний на аукціоні в США. Якщо ж під час торгів, ціна по лоту перевищить раніше позначений бюджет, менеджер або виходить з торгів, або погоджує з клієнтом збільшення бюджету на покупку, але не більше ніж на пару сотень доларів. Робота з пошуку та придбання не закінчується до того моменту, поки потрібний автомобіль, що відповідає на всі запити клієнта, не придбаний на його ім’я. Далі відбувається пригон авто з США.

За правилами експертної компанії, клієнт має право стежити за кожним етапом роботи менеджера. В процесі роботи, клієнт може вносити коригування, змінювати бюджет або давати вказівки щодо пошуку інших варіантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Відбулася прем’єра концепту електричного гоночного автомобіля Skoda Enyaq RS Race

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race , заснований на серійній моделі Enyaq…

03.05.2024

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024