Блогер розповів про унікальність нового KIA ProCeed GT 2019

0
317

У новому огляді автоблогер докладно розповів про всі принади корейського Шутінг-брейка KIA ProCeed 2019 року і протестував його на треку.

Багато хто вважає новий ProCeed GT 2019 схожим на Porsche Panamera, однак, на думку обзорщика, схожість цих моделей закінчується на дизайні задньої оптики. Корейська новинка стала нижча і отримала великі звіси, але кліренс в 140 мм все-таки вистачить, щоб подолати незначна перешкода на дорозі.

У плані практичності низький дорожній просвіт компенсує великий багажник об’ємом 594 літри. Під підлогою є дві секції, в одній з яких ховається шторка, а в другій – знаходиться знімний органайзер. Під ним є ніша для докатки.

KIA ProCeed GT отримав під капот 1,6-літровий двигун продуктивністю 204 кінських сили. На вибір запропонують механічну і роботизовану трансмісію. На перший погляд потужності даного мотора може здатися мало, проте Автоексперти вдалося довести зворотне, розігнавшись до 100 км / год з місця всього за 7,04 секунди. Такий результат дозволяє «корейцеві» встати в один ряд з Volkswagen Golf GTI в плані динаміки.

Більш того ProCeed GT привів обзорщика в захват своїм рульовим керуванням і настройками підвіски. Єдиним недоліком він вважає недостатньо ефективні гальма як для спортивного автомобіля.

Сподобалися блогеру і 18-дюймові диски в поєднанні з досить дорогими покришками – Michelin Pilot Sport 4. У висновку експерт прийшов до висновку, що з виходом нового KIA ProCeed GT «Гольфу» пора на спочинок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!