Проблеми з мотором: Скільки коштує полагодити Renault Duster розповіли фахівці

0
601

Йдеться про Renault Duster, у якого виникли проблеми з мотором 2.0. Фахівці оглянули машину, і розповіли, скільки коштує полагодити автомобіль в відео на YouTube-каналі «РемонтРено».

При первинному огляді Renault Duster, експерти виявили відсутність компресії в моторі. При запуску стартера розподілвали оберталися. Фахівці відзначили, що автомобіль проїхав 66 000 км, і в ньому жодного разу не змінювався ремінь ГРМ.

Подальша перевірка показала, що в області роботи ременя присутній невеликий шматок гуми, імовірно, фрагмент ущільнювача. Очевидно, що сторонній предмет потрапив під ремінь, що викликало його перескок на шестерні коленвала. Через це впускні клапани погнулися від зіткнення з поршнями.

Фахівці підкреслили, що навіть «дрібниця» може стати причиною повноцінного ремонту головки блоку циліндрів, який обійдеться власнику Renault Duster майже в 15 000 гривень.

Експерти також нагадали, що ГРМ потрібно міняти на Renault Duster кожні 60 000 км пробігу або кожні 4 роки, і не вірити європейським нормам. Цілком можливо, що, якби власник даного кросовера своєчасно відправив авто на заміну ГРМ, дорогої поломки не сталося б.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!