Categories: Авто

Skoda Scala: чехи представили новий бюджетний хетчбек

Share

Влітку 2019 року компанія Skoda почне продавати свою нову модель – хетчбек Skoda Scala. У нас вже є багато найрізноманітнішої інформації про цю новинку, в тому числі і дані про її вартість.

Scala в лінійці Skoda замінить Rapid Spaceback. Це перша чеська модель, побудована на платформі MQB-A0. Новий хетчбек за своїми розмірами буде трохи більше, ніж Rapid. Його дизайн багато в чому нагадує концепт Vision RS, який колись представили на Паризькому автосалоні. Наприклад, у цих автомобілів практично однакові задні ліхтарі.

Салон у Skoda виглядає якісно і сучасно. На приладовій панелі звертає на себе знімання 10,25-дюймовий дисплей мультимедійної системи (можливо, це топова комплектація). Про обладнання чехи поки ще нічого не сказали, але думаємо, що воно буде досить різноманітним.

Салон у Scala просторий. У ньому більше місця, ніж у Rapid Spaceback, особливо для задніх пасажирів. Тобто водієві і пасажиром цього хетчбека буде комфортно під час поїздки. Обсяг багажника у Scala складає 467 літрів, що на 50 літрів більше, ніж у Rapid. При складених задніх сидіннях багажне відділення збільшується в 2,5 рази.

У лінійку двигунів увійдуть кілька агрегатів. Базовим стане мотор потужністю 95 л.с. Будуть також версії з 1,0 л бензиновим мотором TSI потужністю 115 к.с. 1,5 л бензиновим мотором TSI потужністю 150 к.с., і з 1,6 л дизелем TDI.

Підвіска у Scala набагато зручніше, ніж у Rapid, за що, звичайно, потрібно сказати спасибі чеським і німецьким інженерам. На поворотах ця новинка обіцяє бути досить стійкою.

Skoda Scala в базовій комплектації з двигуном потужністю 95 кінських сил буде коштувати від 17 350 євро. Правда, така комплектація з’явиться не на початку продажів, а пізніше. Покупцям на першому етапі запропонують за 21 450 євро версію Ambition з 1,0 л бензиновим мотором TSI потужністю 115 к.с., версію з 1,6 л дизелем TDI потужністю 115 к.с. за 21 500 євро, а також топову комплектацію з бензиновим мотором TSI потужністю 150 к.с. за 25 200 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024

Volkswagen знову оновив хетчбек ID.3 (фото)

Volkswagen оснастив ID.3 штучним інтелектом ChatGPT. Також електрокари отримали мультимедійну систему останнього покоління з дисплеєм…

02.05.2024

Найдешевший кросовер Nissan скоро оновиться (фото)

Компанія Nissan ввела у свою модельну лінійку кросовер Magnite у 2020-му році. Автомобіль виявився найдоступнішим…

02.05.2024