Categories: Авто

Оновлений Nissan Sentra показали без камуфляжу

Share

В кінці 2018 го в Китаї під час тестів сфотографували модернізовану версію седана Nissan, який в цій країні відомий як Sylphy, а на інших ринках – під ім’ям Sentra. 

Про це пише Колеса . 

Спійманий папарацці автомобіль був упакований в щільний камуфляж, тепер же з’явилися знімки «четирехдверка» без маскування, їх внесли в базу міністерства промисловості Піднебесної.

Поки невідомо, як саме Nissan буде позиціонувати машину – як рестайлінговий седан або як модель наступного покоління. Але ось зовні «четирехдверка» перетворилася кардинально, її дизайн виконали в стилі старших Nissan Altima (він же Teana) і Maxima. Так, Sylphy / Sentra отримала вузькі світлодіодні фари, нові бампери і задні ліхтарі, інші радіаторні грати і кришку капота. 

Платформу, швидше за все, міняти не стали: в основі попереднього глобального седана лежить «візок» V. При цьому довжина нової Sentra становить 4641 мм, що на 10 мм більше в порівнянні з дореформеної китайською версією, а розмір колісної бази виріс на 12 мм до 2712 мм.

Двигун теж колишній – це «атмосферник» HR16 1.6, але його віддачу збільшили зі 126 до 139 к.с. Інформації про коробках немає. Попередній седан в Китаї з таким мотором комплектується «механікою» або варіатором. Для колишньої «четирехдверка» в Піднебесній ще передбачені бензиновий двигун MRA8 1.8 (139 к.с.) і CVT, але цей мотор, мабуть, відправлений у відставку. Крім того, в квітні 2018 го у китайського седана з’явилася повністю електрична версія з установкою від Leaf. Дизайн «зеленого» варіанту, швидше за все, поки не зміниться. 

У Китаї новий седан Nissan Sylphy представлять в цьому році, точна дата ще не оголошена. Втім, не виключено, що в якості прем’єрної майданчиком виберуть Штати – наприклад, в квітні відкриється автосалон в Нью-Йорку. У США нинішня Sentra доступна з «турбочетвіркою» MR16 1.6 (188 к.с.) і «атмосферником» MRA8 1.8 (124 к.с.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024