Оновлений Nissan Sentra показали без камуфляжу

0
592

В кінці 2018 го в Китаї під час тестів сфотографували модернізовану версію седана Nissan, який в цій країні відомий як Sylphy, а на інших ринках – під ім’ям Sentra. 

Про це пише Колеса . 

Спійманий папарацці автомобіль був упакований в щільний камуфляж, тепер же з’явилися знімки «четирехдверка» без маскування, їх внесли в базу міністерства промисловості Піднебесної.

Поки невідомо, як саме Nissan буде позиціонувати машину – як рестайлінговий седан або як модель наступного покоління. Але ось зовні «четирехдверка» перетворилася кардинально, її дизайн виконали в стилі старших Nissan Altima (він же Teana) і Maxima. Так, Sylphy / Sentra отримала вузькі світлодіодні фари, нові бампери і задні ліхтарі, інші радіаторні грати і кришку капота. 

Платформу, швидше за все, міняти не стали: в основі попереднього глобального седана лежить «візок» V. При цьому довжина нової Sentra становить 4641 мм, що на 10 мм більше в порівнянні з дореформеної китайською версією, а розмір колісної бази виріс на 12 мм до 2712 мм.

Двигун теж колишній – це «атмосферник» HR16 1.6, але його віддачу збільшили зі 126 до 139 к.с. Інформації про коробках немає. Попередній седан в Китаї з таким мотором комплектується «механікою» або варіатором. Для колишньої «четирехдверка» в Піднебесній ще передбачені бензиновий двигун MRA8 1.8 (139 к.с.) і CVT, але цей мотор, мабуть, відправлений у відставку. Крім того, в квітні 2018 го у китайського седана з’явилася повністю електрична версія з установкою від Leaf. Дизайн «зеленого» варіанту, швидше за все, поки не зміниться. 

У Китаї новий седан Nissan Sylphy представлять в цьому році, точна дата ще не оголошена. Втім, не виключено, що в якості прем’єрної майданчиком виберуть Штати – наприклад, в квітні відкриється автосалон в Нью-Йорку. У США нинішня Sentra доступна з «турбочетвіркою» MR16 1.6 (188 к.с.) і «атмосферником» MRA8 1.8 (124 к.с.).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!