Volkswagen представив Passat нового покоління (Фото)

0
1735

Volkswagen представив північноамериканську версію седана Passat нового покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбулася в рамках Детройтського автосалону.

При цьому Volkswagen Passat для ринку США можна назвати абсолютно новим автомобілем – седан, що дебютував у Детройті, побудований на платформі попередника. Німці не захотіли переводити «Пассат» на модульну платформу MQB, як у випадку з європейською версією моделі.

Що стосується зовнішності, то новий Passat схожий на «Джетту» нового покоління, що дебютував в Детройті на початку 2018 року. Так, Volkswagen Passat отримав горизонтальні елементи на масивній радіаторні решітці, візуально об’єднаній зі зміненими стандартними світлодіодними головними фарами.

Седан укомплектували допрацьованим чотирициліндровим бензиновим мотором, що видає ті ж 176 к. с. (Крутний момент збільшився з 250 Н · м до 280 Н · м). Двигун працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Зокрема, інженери застосували новий електронний блок керування силовим агрегатом і модернізований гідротрансформатор. Від версії з 3,6-літровим двигуном VR6 на американському ринку вирішили відмовитися.

У список доступного обладнання увійшла система стеження за «мертвими» зонами, функція автоматичного екстреного гальмування з розпізнаванням пішоходів, а також адаптивний круїз-контроль і система утримання автомобіля в займаної смузі руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!