Categories: Авто

Експерти оновили рейтинг найбільш ненадійних позашляховиків

Share

Сьогодні майже кожен виробник автомобілів має в своєму модельному ряду позашляховики. При цьому в гонитві за прибутком на тлі популярності автомобілів цього класу, багато автовиробників забувають про якість і надійність, що знайшло своє відображення в негативних відгуках багатьох споживачів, на основі яких американське незалежне видання «Consumer Reports» склало рейтинг найбільш ненадійних позашляховиків 2018 року на ринку США, передає Аvtodream .

10. Mazda CX-3
У минулому році автомобіль Mazda CX-3 отримав погані оцінки надійності від «Consumer Reports» в зв’язку з проблемами в системі клімат контролю викликаними витоком холодоагенту. Пройшов рік і нічого не змінилося. Mazda так і не усунула проблему, не дивлячись на численні скарги споживачів, що вельми сумно, оскільки Mazda досить шановний автовиробник і його автомобілі інших класів цілком надійні.

9. Volvo XC90 
Не дивлячись на хороші оцінки шумоізоляції і якості обробки інтер’єру, мультимедійна система та електроніка в цілому, зіпсували репутацію Volvo XC90. Крім цього автомобіль хоч і не часто, але має проблеми з гальмівною системою, а так само з коробкою перемикання передач, які з моменту його дебюту в 2016 році, так і не були усунені.

8. Jaguar F-Pace
Кросовери преміум класу від іменитих автовиробників, які раніше не виробляли подібних автомобілів, спочатку дуже погано зарекомендували себе, і Jaguar F-Pace продовжив цю традицію. З моменту свого дебюту в 2017 році автомобіль вже мав проблеми з мультимедійною системою, електроустаткуванням і гальмівною системою, які Jaguar, по всій видимості, усувати поки не збирається.

7. BMW X1 
BMW X1 в цьому році став найбільш ненадійною моделлю BMW. Автомобіль має проблеми з підвіскою, рульовим управлінням і електроустаткуванням, включаючи мультимедійну систему, а його гальмівні колодки зношуються настільки швидко, наскільки це взагалі можливо.

6. Jeep Compass
Jeep Compass вирішив не відставати від BMW X1 і так само став найбільш ненадійною моделлю Jeep. Автомобіль має проблеми з системою клімат контролю і електроустаткуванням, але компанію Jeep негативні відгуки споживачів мабуть не хвилюють, бо проблеми не усуваються.

5. Dodge Journey Crossroad 
У Dodge Journey починаючи з 2011 року крім дизайну нічого не змінилося і всі старі проблеми по колишньому притаманні і новим моделям. Зокрема це проблеми з коробкою перемикання передач, трансмісією і електроустаткуванням, включаючи мультимедійну систему.

4. Volkswagen Atlas / Teramont
Практично ніколи абсолютно нової моделі автомобіля не вдається отримати високий рейтинг надійності від «Consumer Reports» і Volkswagen Atlas не став винятком. Автомобіль дебютував в 2018 році і вже в першій, що надійшла на ринок партії, споживачі виявили проблеми з системою клімат контролю. Крім того, в США перші автомобілі відкликали у зв’язку з проблемою в паливному баку, стінки якого виявилися не досить товстими.

3. Buick Enclave 
На початку 2010-х років у Buick Enclave були проблеми з підвіскою, електроустаткуванням і гальмівною системою, а не давно, мало того, що старі проблеми не були виправлені, так до них ще й додалися нові, з коробкою перемикання передач і системою клімат контролю.

2. Chevrolet Traverse
Chevrolet Traverse розділяє з Buick Enclave не тільки платформу, але і деякі його проблеми, основною з яких є ненадійна коробка перемикання передач.

1. Tesla Model X 
Tesla Model X вже не в перший раз потрапляє в різні рейтинги гірших автомобілів і в цьому рейтингу доля не оминула його стороною. Більш того, він став переможцем! Як зазвичай споживачі скаржаться на двері і на електрообладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Представлений Toyota Land Cruiser 300 від Liberty Walk (фото)

Відоме японське тюнінг-ательє Liberty Walk представило бодікіт для позашляховика Toyota Land Cruiser 300 нового покоління.…

07.05.2024

Hyundai i30 2024 готовий змінити ринок доступних автомобілів у Європі

Hyundai i30 2024 готовий до запуску на іспанському ринку Ця модель швидко стала однією з…

06.05.2024

Українцям розповіли про наслідки за несплату штрафів за порушення ПДР

Українські водії мають два тижні, щоб заплатити штраф. Якщо вони зроблять це протягом перших 10…

06.05.2024

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024