У Мережі показали “бюджетний” Bugatti Chiron

0
540

Новий Bugatti Chiron обійдеться вам більш ніж в 3 мільйони доларів (в залежності від специфікацій), передає Аvtodream . 

Якщо ви хочете зловити «дешевий» Chiron, Bonhams пропонує злегка використовуваний екземпляр в рамках своєї майбутньої продажу в Скоттсдейл. Аукціонний будинок оцінює модель всього в 2,8 мільйона доларів! 

На одометрі у Bugatti всього 587 кілометрів, тому він настільки близький до нового. Це був один з перших 100 примірників, пропонованих в США. 

На більшості корпусів він виконаний в заводській забарвленні Nocturne з двокольорового забарвленням Sprint Blue Effect на панелях нижній частині кузова, фірмової лінії і решітці радіатора.

І хоча він «використовувався», автомобіль ще не було порушено покупцем. Chiron перебував у дилера Bugatti протягом декількох місяців, в хорошому стані, і 29 листопада 2018 року відбувся перший річний сервіс у дилера-власника. 

Цей суперкар навіть ще на гарантії. 

Chiron зберігає заводську чотирирічну гарантію до вересня 2021 року і включає в себе оригінальну наклейку на вікно, відомості про збірку, звіти про сервісне обслуговування, фотографії збірки на заводі і кейс для польоту з нержавіючої сталі, заповнений додатковими приналежностями, що поставляються з заводу.

І, звичайно ж, двигун. Underhood – це той же чотирициліндровий 8,0-літровий двигун W16 з заводу, що виробляє +1479 кінських сил (1103 кВт) і 1600 Нм крутного моменту. З моменту зупинки цей Chiron розганяється до 96 км / год всього за 2,5 секунди. 

Аукціон Bonhams в Скоттсдейл відбудеться в наступному місяці. Двері відкриваються для попереднього перегляду 15 січня, але цей Bugatti – і інші – будуть готові до показу з 17 січня о 11:00.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!