Стало відомо, чому перед запуском двигуна взимку слід вмикати фари

0
866

Більшість автолюбителів, чий водійський стаж вже налічує не один десяток років, кажуть, що перед запуском двигуна в зимовий час, обов’язково слід ненадовго включити фари в режим дальнього світла.

Це допомагає не тільки збільшити термін служби акумулятора, але і загальний час роботи електричної системи.

Ні для кого не є секретом, що використання автомобіля в зимову пору року варто проводити особливо обережно. Причиною є підвищене навантаження абсолютно на всі системи автомобіля в морозну погоду. Існує велика кількість порад по догляду за автомобілем в зимову погоду. Деякі з них насправді містять корисні поради, інші ж, навпаки, тільки нашкодять.

Думка автовласників з приводу даної процедури розділилися. Водії, котрі навчалися в СРСР, вважають її корисною. Молоді водії кажуть, що попереднє включення світла фар шкідливо для акумуляторної батареї.

Виступаючі проти даної процедури як аргумент наводять той факт, що якщо батарея була злегка розряджена, є великий ризик її повної розрядки і неможливості завести машину.

Насправді, ця процедура не завдає автомобілю ніякої шкоди. Цей старий метод корисний як для старих автомобілів, так і для недавно придбаних нових.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!