Кінець епохи: Volkswagen відмовляється від ДВЗ

Час читання: < 1 хв.
0

Німці працюють над новою генерацією бензинових і дизельних силових установок, яка стане останньою для ДВЗ Volkswagen.

Нові мотори Volkswagen, що викидають СО2 в атмосферу, з’являться до 2026 року. Однак вони будуть останніми ДВЗ концерну. Німці мають намір зосередити свої сили на розробці електрокарів, а поки розробляють останню платформу для моделей з традиційними моторами.

Volkswagen може припинити продавати автомобілі з ДВЗ вже в середині наступного десятиліття. Однак це торкнеться тільки розвинених ринків. А в країнах, в яких інфраструктура недостатньо підготовлена ​​для електрокарів, німці продовжать оновлювати машини з двигунами внутрішнього згоряння. На думку експертів, так може продовжитися аж до 2050 року.

Реклама

Зараз Volkswagen для своїх електрокарів має шасі MEB. Ця платформа може бути використана не тільки VW, але і марками Audi, Seat і Skoda. Крім того, Audi і Porsche реалізовують проект зі створення архітектури для майбутніх преміальних іномарок цих брендів.

У 2020 році Volkswagen почне продажі електричного хетчбека ID У цьому ж році Porsche може вивести на ринок електрокар Taycan. Крім того, в 2019 році може початися випуск «зеленої» моделі на базі концепту Audi E-Tron GT.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!