Українці можуть дешево придбати абсолютно нові авто

1
1410

Українських покупців чекають практично нові автомобілі за дуже привабливою ціною.

Уряд Канади виставив на продаж кілька сотень автомобілів, які були придбані в минулому році для обслуговування саміту країн «Великої сімки» у Квебеку. Причому продають авто по помітно зниженими цінами.

Всього для учасників саміту країн «Великої сімки» у Квебеку канадський уряд придбав 600 абсолютно нових автомобілів на загальну суму 23 млн. канадських доларів. В основному це престижні моделі чорного кольору з тонованими шибками. Наприклад, Chrysler 300C, Chevrolet Suburban, а також Toyota Sienna, Ford Escape, Mitsubishi Outlander і Dodge Journey.

На даний момент канадський уряд на аукціонах вже реалізував 167 автомобілів з 600 штук. За них було отримано всього 6,7 млн. канадських доларів.

Покупців чекають ще дуже багато практично нових автомобілів за зниженою ціною. Так, новий Chrysler 300C в Канаді коштує понад 42 000 канадських доларів, а автомобіль, який брав участь у саміті в Квебеку з пробігом менше 1 000 миль продають всього за 25 342 канадських доларів.

Загалом, канадці та американці мають дуже хорошу можливість дешево придбати автомобілі з мінімальним пробігом і у відмінному стані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!