Categories: Авто

Авто за ціною телефону: огляд найдоступніших “евроблях”

Share

Поява у продажу нового Apple iPhone XS Max сколихнула не тільки ринок гаджетів. Його ціна – трохи більше 1 500 доларів. За ці гроші цілком можна купити автомобіль.

Автомобілів “на бляхах”, які коштують близько 1 500 доларів продається чимало. Безумовно, багато хто з них знаходяться не в кращому технічному стані і можуть потребувати деяких фінансових вкладень, але в цілому, вони цілком придатні для експлуатації. Ми підготували список з десяти найбільш практичних варіантів. Детальніше прочитати про кожен з них можна клікнувши на посилання, що веде на відповідний огляд.

Renault Kangoo

Надійний і недорогий Renault Kangoo першого покоління досі користується хорошим попитом на вторинному ринку. Авто з європейською пропискою, продаються зараз за ціною від 1 000 до 3 000 доларів.

Renault Kangoo

Його сильні сторони – добре захищений від корозії кузов, міцна підвіска і недороге обслуговування. Головний мінус – примхливі дизельні двигуни і прив’язка до фірмового або спеціалізованого сервісу.

Mazda6

Mazda6 першого покоління не так часто зустрічається на наших дорогах, можливо виною тому недостатня популярність японців в європейських країнах. За Mazda6 “на бляхах” в Україні просять 1 500 до 4 500 доларів.


Mazda6

Найслабша сторона Mazda6 – кузов, що швидко іржавіє. В іншому це дуже надійний і довговічний автомобіль. Не дарма це самий один з найпоширеніших японських авто “на бляхах”

BMW 3-series

Трійка від BMW завжди притягувала до себе любителів ризику і азарту. Цих автомобілів на європейській реєстрації в Україні дуже багато. Ціни на “троячки” в кузові Е36 починаються від 1 200 доларів. Наступне покоління – Е46 трохи дорожче, від 2 000 доларів.


BMW E46

Як і всі BMW, трійка не дешево обходитися у зберіганні. Щодо прямих конкурентів, зрозуміло. Її слабкі сторони –схильний до корозії кузов, прив’язка до спеціалізованого сервісу і дорогі запчастини. Головна перевага – задоволення від водіння.

Audi A6

Напевно, самий популярний автомобіль “на бляхах” це Audi A6 покоління С5. В Україні його можна купити за 1 500 – 3 500 доларів.

Audi A6

Серед переваг – відсутність проблем з корозією, високий комфорт, відносно доступні запчастини і хороші комплектації. Недоліки – слабка передня підвіска, примхливі дизельні двигуни і невисока надійність в цілому.

Opel Vectra B

В Україні пропозицій з продажу Opel Vectra B на європейській реєстрації набагато більше, ніж на реєстрації українській. Ціни – від 1 200 до 2 500 доларів.


Opel Vectra B

Головні недоліки Opel Vectra B – кузов, що іржавіє, і загальний імідж марки Opel. Переваги – доступність запчастин, відносна надійність і можливість обслуговуватися в будь-якому гаражі.

Volkswagen Golf IV

Гольф четверного покоління з європейською реєстрацією коштує від 1500 до 3000 доларів. Причому знайти автомобіль в хорошому технічному стані особливих проблем не становить.

Volkswagen Golf IV

Надійність автомобілів марки Volkswagen не більше ніж легенда – Golf IV вимагає регулярного обслуговування так само часто, як і Opel Vectra B. Ось тільки постачальників запчастин для VAG існує набагато більше. Завжди є вибір між ціною і якістю.

Mercedes-Benz Е-Класс

Mercedes-Benz E-Класу в кузові W210 з європейської реєстрацією пропонуються в Україні за ціною від 1 200 до 3 500 доларів.


Mercedes-Benz E-Класса

Але утримання цього автомобіля обходиться дорого. Особливо якщо врахувати його схильність до корозії і пов’язані з цим вкладення. З плюсів варто відзначити високий рівень комфорту і відносно високу надійність при належному обслуговуванні.

Volkswagen Passat B5

Один з найпоширеніших авто на європейській реєстрації в Україні – Volkswagen Passat B5. Ціновий діапазон – від 1 500 до 3 500 доларів.

Volkswagen Passat B5

Конструктивно Passat B5 має багато спільного з Audi A6, відповідно і недоліками володіє тими ж самими – слабка підвіска, примхливі дизелі і низька загальна надійність. Але на відміну від Audi, в Passat по іншому розташовані електронні блоки управління, що додає проблем з електричною частиною.

Renault Laguna

Друге покоління Renault Laguna з європейської реєстрацією пропонується в ціновому діапазоні 1500-2500 доларів. Але, незважаючи на низьку ціну і хороші комплектації особливою популярністю Laguna не користується.


Renault Laguna

Головні недоліки – прив’язка до фірмового або спеціалізованого на марці Renault автосервісу, примхливі дизелі і слабка як для українських доріг підвіска. Переваги – хороші комплектації і недорогі запчастини.

Skoda Octavia

Найуспішніша модель марки Skoda досі користується величезною популярністю на вторинному ринку. За варіанти “на бляхах” просять від 1 300 до 2 500 доларів.


Skoda Octavia

До переваг Skoda Octavia варто віднести доступність запчастин, корозійну стійкість, відносну надійність і ліквідність. Здати Octavia, яка від’їздила свій термін, на розбирання можна за цілком пристойну суму. Недоліки Octavia – невеликий ресурс молодших бензинових моторів і примхливі надувні дизелі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Маленький “Гелендваген”: в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus

Подовжений Suzuki Jimny перетворили на зменшену копію Mercedes G-Class Brabus. Позашляховик кардинально змінився зовні та…

27.04.2024

Компанія Ferrari заробляє на кожній своїй машині у 17 разів більше, ніж Mercedes-Benz

У 2023 році компанія Ferrari заробила на кожній проданій машині 118 тисяч євро, показавши найкращий…

27.04.2024

Kia готує новий недорогий кросовер Sportage

Недорогий кросовер Kia Sportage, який має високий попит у всьому світі і суперничає з Toyota…

27.04.2024

Суцільне розчарування: розкрито найненадійніші компакт-кросовери

Купуючи будь-який автомобіль, перше, що цікавить багатьох – наскільки він надійний. Якщо вибір виявиться неправильним,…

27.04.2024

У МВС попередили водіїв про заміну документів, що робити

Понад 55 тисяч автомобілів вже знайшли своїх нових власників завдяки напрочуд простій та інноваційній послузі "Дії". Це…

27.04.2024

З’явилися перші фотографії нового Bugatti

Bugatti готується представити наступника Veyron та Chiron і, схоже, вже тестує прототипи на вулицях. Деталі…

27.04.2024