Volkswagen представив свій найменший і найдешевший кросовер (Фото)

0
1637

Всі автомобілі T-Cross оснащуються переднім приводом в сукупності з двома бензиновими турбомоторами.

Модельний ряд автоконцерну Volkswagen офіційно поповнився новою моделлю – міні-кросовером T-Cross. Головна особливість новинки полягає в її габаритах, що робить автомобіль найменшим з лінійки кросоверів німецького виробника.

Так, при створенні такої моделі використовували модульну платформу MQB. В результаті, довжина кросовера складає 4 110 мм (на 54 мм довшим хетчбека Polo), а колісна база – 2 563 мм (на 114 мм менше Tiguan). В результаті, за габаритами новинка стала схожа з Nissan Juke. У салоні задній ряд сидінь можна трохи посунути, що збільшує вільний простір багажного відділення з 385 до 455 л, а якщо їх і зовсім скласти, що об’єм зростає до 1 281 мм.

У список функціонального обладнання увійшов адаптивний круїз-контроль, електронна приладова панель, 300-ватна аудіосистема Beats з восьмиканальним підсилювачем, системи автоматичного перемикання ближнього світла на дальній, світлодіодні фари, мультимедіа з 8-дюймовим екраном і чотирма USB-портами, бездротова зарядка для смартфона, функція стеження за мертвими зонами і рядності руху і попередження фронтальних зіткнень. Що стосується технічних характеристик, то виробник запропонує новинку з літровим трьохцилліндровим бензиновим турбованим двигуном потужністю 95 к.с., такий же 115-сильний мотор, а також 1,6-літровий 95-сильний дизельний агрегат. Трансмісія представлена ​​як п’яти- або шестиступінчастою механічною коробкою, так і семиступінчастою роботизованою з двома зчепленнями.

Складання моделі налагоджена на виробничих потужностях заводу Volkswagen в Іспанії. Найменший кросовер бренду буде доступний в Німеччині за ціною від 17 900 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!