На вигляд, як нова: українці масово стають жертвами автосалонів

0
524

В українських салонах можна нарватися на битий автомобіль

Купувати авто в салоні – кращий варіант. Тут машини нові, з гарантією, тільки з конвеєра.

Втім, не все так добре, як розповідають менеджери.

У деяких салонах часто під виглядом нових авто продають биті і фарбовані машини. Як правило, покупець про це ніколи і не дізнається. Однак, трапляється, що правда спливає. Наприклад, при замірі лакофарбового покриття для подальшого продажу (найпростіший, до речі, способ визначити “битість” машини).

Користувач Євген Мошняков розповів в соцмережі, що протягом декількох років щотижня він спостерігає, як в гаражі по сусідству завозять биті дорогі автомобілі.

«З року в рік, практично щотижня в гаражі по сусідству заїжджають автовози з новими автомобілями, побитими при транспортуванні. Дорогі сучасні автомобілі різних марок, понівечені при транспортуванні. Через кілька днів вони повернуться в автосалони, як нові, але … на жаль, биті і відреставровані, тільки менеджери автосалонів, вам цього не розкажуть», – написав Мошняков і прикріпив кілька показових фото.

Деякі підписники стверджують, що це биті автомобілі, які переправили в Україну з США.

«А це не зі штатівських аукціонів страхових компаній авто?», «Це биті з Америки», «Це з штатів машини автовози тягають. Це не салонні від офіційних дилерів», «Подивися, вони тоновані а ще відрізняються ліхтарі і тд від європейських аналогів … », – пишуть в коментарях користувачі.

Також фоловери додають, що в Україні, на їхню думку, знайти в салоні нове авто досить важко.

«Так в Укр салонах тільки такі і продають! Ви не знали? Свого часу, коли відкривався салон шкоди в Харкові, були закуплені потопельники, через рік починалися проблеми, в основному люди відмовлялися від дорогої гарантії … про це ви чули?”, – додають у соцмережі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!