Названо моделі автомобілів, якими володіють більше 15 років

Час читання: < 1 хв.
0
Названо моделі автомобілів, якими володіють більше 15 років

Деякі автомобілі можуть змінювати власників кожного року, тоді як інші залишаються з однією людиною понад 10-15 років. Експерти вирішили дослідити, які моделі найдовше залишаються в руках одних і тих же власників, аналізуючи авто, випущені з 1981 по 2009 рік.

Хто ще увійшов до рейтингу

З’ясувалося, що найвірніші автовласники у Toyota. Їхні автомобілі найчастіше залишаються в користуванні понад 15 років, і це пов’язано з надійністю та практичністю машин цього бренду. Багато моделей Toyota обладнані витривалими двигунами, а увага до якості складання у компанії на високому рівні. Найбільше прихильників має Toyota Highlander в гібридній версії — близько 7% таких автомобілів експлуатуються першими власниками більше 15 років. Це в 1.9 разу більше за середній термін володіння.

На другому місці — бізнес-седан Toyota Camry з гібридним двигуном, за ним слідує Highlander у стандартному виконанні з 6.6% показником. Також у рейтингу присутні дві моделі Toyota — пікап Tacoma з 6.4% та гібридний Prius з 6.3%.

Реклама

Коли йдеться про улюблені марки, Toyota знову на першому місці: приблизно 5.6% їхніх автомобілів старше 15 років залишаються у перших власників. Це в 1.5 разу більше, ніж середній термін експлуатації. На другому місці опинилася ще одна японська компанія — Honda, а в трійці лідерів також Lexus. Закривають п’ятірку Mazda та Hyundai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!