Subaru BRZ представили на офіційних фото в новому ексклюзивному кольорі

Час читання: < 1 хв.
0
Subaru BRZ представили на офіційних фото в новому ексклюзивному кольорі

Декілька днів тому компанія Subaru анонсувала на офіційному тизері модель BRZ в ексклюзивному фіолетовому кольорі. Тоді можна було розглянути автомобіль лише спереду, але зараз з’явилися більш інформативні зображення. Subaru BRZ 2025 у виконанні Purple буде випущений обмеженим тиражем 500 одиниць. За якою ціною він надійде у продаж, поки що невідомо.

Що ще відомо про Subaru BRZ

Зовнішній вигляд Subaru BRZ вражає. Автомобіль забарвлений у вишуканий колір Galaxy Purple Pearl, а в моторному відсіку встановлено посилену опорну штангу, розроблену фахівцями STI. Інші елементи екстер’єру відповідають стандартній версії, включаючи світлодіодні фари головного світла, затемнені повітрозабірники та канавки для відведення води у формі крапель з обох боків. Колеса встановлені на 18 дюймів.

Інтер’єр також заслуговує на увагу. Спортивний ручний важіль перемикання передач із логотипом STI надає моделі унікальності. Зручні сидіння оформлені сіро-чорним простроченням, а в обробці задіяна двокольорова гама. Крім того, в комплектацію входять зовнішнє дзеркало заднього виду з підігрівом, модернізована версія аудіосистеми, датчики контролю сліпих зон і функція допомоги при утриманні смуги руху.

Реклама

Під капотом встановлений потужний 2,4-літровий атмосферний 4-циліндровий двигун із горизонтальним розташуванням, що видає до 231 кінської сили потужності. Що стосується трансмісії, то новий автомобіль оснащується лише 6-ступінчастою механічною коробкою передач, що робить його динамічнішим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!