Новий крос-купе DS здивував відсутністю маскування передньої частини

Час читання: < 1 хв.
0
Новий крос-купе DS здивував відсутністю маскування передньої частини

Французький автовиробник DS готує нову флагманську модель у сегменті кросоверів. На 100% електрична машина розділить свою технічну базу з Peugeot 3008 і отримає купеподібний силует, який має залучити молодіжну аудиторію.

Що ще відомо про новинку

Напередодні тестовий зразок новинки DS помітили під час тестів на дорогах загального користування у Франції. Зроблені знімки автомобіля здивували тим, як на кузові машини був камуфляж.

Французький портал «Automobile-Magazine» запитує: «Яка муха вкусила розробників нового крос-купе DS, які забули приховати передню частину «паркетника» маскуванням?».

Реклама

Як версія такого дивного зовнішнього вигляду ще не представленого кросовера журналісти висувають теорію про те, що спочатку закамуфльований прототип був пошкоджений під час руху. Це змусило механіків замінити деталі, але без їх обклеювання маскувальною плівкою.

Відкрита передня частина кузова оголила оригамі-образні фари новинки, а також її гранований бампер, чорну імітацію радіаторної решітки і рельєфні крила.

Кросовер буде побудований на платформі STLA Medium групи Stellantis, що передбачає встановлення під капот машини одного двигуна на 210/230 кінських сил, або двох (другий розташують на задній осі для повного приводу) сукупною потужністю понад 300 сил.

Як називатиметься новинка і коли буде представлена ​​офіційно поки що невідомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!