У Мережу потрапили фотографії нового Lexus ES 2026 року

Час читання: 2 хв.
0
У Мережу потрапили фотографії нового Lexus ES 2026 року

Судячи з нещодавно опублікованих фотографій нового Lexus ES 2026, японський седан отримає невеликі зміни дизайну та більший екран у салоні. Схоже, Lexus готується ще до невеликого рестайлінгу седана середнього розміру ES сьомого покоління.

Що ще відомо Lexus ES 2026

Сьоме покоління преміального японського седана Lexus ES знаходиться на ринку приблизно з середини 2018 року. Хоча презентації нового покоління моделі, схоже, не з’явиться найближчим часом, Toyota планує оновлення для цієї моделі. Ми натрапили на те, що, мабуть, є сторінками з посібника з оновленої моделі, які ми виявили в китайських соціальних мережах, що дає нам можливість зазирнути в те, чого очікувати від оновлень модельного року 2026 року.

Реклама

Грунтуючись на більш ранніх тизерах і патентних заявках, багато хто очікував на великий редизайн Lexus ES 2026 по стопах спорідненої моделі Toyota, Camry, включаючи відмову від веретеноподібної решітки радіатора і введення повністю електричних версій. Однак, схоже, Lexus вибирає консервативніший фейсліфтинг, в основному зосередившись на технічних оновленнях усередині салону.

Тим не менш, це не означає, що чутки були неправильні – Lexus цілком може готувати окреме оновлення для моделі ДВЗ, зображеної тут, тоді як електричний варіант готується до більш істотної модернізації, на що натякають ці патентні заявки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!