Розкрито характеристики нового Opel Mokka напередодні його презентації

Час читання: < 1 хв.
0
Розкрито характеристики нового Opel Mokka напередодні його презентації

Оновлену версію Vauxhall Mokka показали за день до офіційного анонсу. Одне зображення було опубліковано разом з повними специфікаціями та інформацією про оновлену мультимедійну систему.

Що ще відомо про новинку

Зовнішній вигляд практично не змінився, порівняно з поточною моделлю. Зміни торкнулися переднього бампера, нового світлового підпису для фар та задніх ліхтарів, а також аеродинамічних колісних дисків для електричної версії Mokka Electric.

Всі моделі тепер отримали чорну акцентну лінію, яка йде від капота до задньої частини автомобіля, а також подвійний 10-дюймовий дисплей та підтримку бездротових Apple CarPlay та Android Auto. Нова мультимедійна система налаштовується за допомогою віджетів, а деякі виконання навіть використовуватимуть штучний інтелект ChatGPT для рекомендацій щодо маршрутів. В інтер’єрі з’явилося більше перероблених матеріалів, а консоль отримала срібне матове покриття.

Реклама

Лінійка двигунів спростилася. Базовий 99-сильний бензиновий мотор та старий 50-кіловатний акумулятор з електромотором потужністю 134 к.с. більше не доступні. Тепер моторна гама починається з турбованого 1,2-літрового бензинового двигуна потужністю 134 к.с., який працює у парі з шестиступінчастою механічною коробкою. Гібридна версія також оснащена 134-сильним агрегатом, але доповнена 28-сильним електромотором та автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Mokka Electric тепер пропонуватиметься з акумулятором на 54 кВт/год та електромотором потужністю 154 к.с., що забезпечує запас ходу до 400 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!