Спеціальну версію Volkswagen ID.4 GTX показали на фото

Час читання: 2 хв.
0
Спеціальну версію Volkswagen ID.4 GTX показали на фото
Фото: volkswagen-newsroom.com

Volkswagen ID.4 став ключовим елементом у лінійці електричних автомобілів сімейства ID., особливо на європейському ринку. Логічно, що Volkswagen приділяє особливу увагу своєму бестселлеру. Останні оновлення моделі ID.4 були спрямовані на збільшення потужності та запасу ходу, що виявилося вдалим рішенням з огляду на те, що оновлення цієї моделі відкладено.

Що ще відомо про Volkswagen ID.4 GTX

Зараз Volkswagen представив нову, радикальнішу версію — ID.4 GTX. Ця модель тепер є частиною спеціальної серії “MAS”, що пропонує розширений набір опцій. Volkswagen ID.4 GTX MAS вже доступний в Іспанії, і його ціна починається від 59 420 євро.

Volkswagen ID.4 GTX MAS оснащений багатим набором опцій, включаючи 20-дюймові легкосплавні диски, матричні світлодіодні фари IQ.LIGHT, камеру кругового огляду та преміальну аудіосистему Harman Kardon. В інтер’єрі встановлені спортивні передні сидіння з електрорегулюваннями та пам’яттю налаштувань, а також безліч сучасних помічників водія, таких як система екстреного гальмування та допомога при паркуванні.

Фото: volkswagen-newsroom.com
Реклама

Важливою особливістю ID.4 GTX MAS є силова установка. Автомобіль оснащений батареєю ємністю 82 кВт/год, яка живить два електродвигуни, по одному на кожній осі, що забезпечує повний привід. Сумарна потужність складає 340 к.с., що дозволяє розганятися до 100 км/год за 5,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 180 км/год, а запас ходу за циклом WLTP становить 524 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!