Гібридний Audi RS 5 Avant вперше помітили під час дорожніх тестів

Час читання: 2 хв.
0
Гібридний Audi RS 5 Avant вперше помітили під час дорожніх тестів
Фото: motor.es

Компанія Audi готується презентувати гідного наступника RS 4 Avant, який зараз проходить етап дорожніх випробувань. У Мережі представлена ​​партія шпигунських фото, які дозволяють частково розглянути його дизайн. Тестується Audi RS 5 Avant 2026 у маскувальному камуфляжі, але деякі деталі вже залишені відкритими. Прем’єра моделі, найімовірніше, відбудеться наступного року, а у продаж вона має надійти восени 2025 року.

Що ще відомо про Audi RS 5 Avant

Розробка нового Audi RS 5 Avant продовжується, незважаючи на деякі проблеми. У компанії виникли деякі складнощі з високопродуктивною гібридною установкою, що підключається, яка вже двічі давала збій під час тестування. Проте, всі ці проблеми можна вирішити. У вигляді моделі простежується виражений спортивний стиль. Під камуфляжною плівкою можна вже розглянути силует фірмових решіток радіатора Singleframe і великих повітрозабірників.

Фото: motor.es

Привертають увагу широкі колісні арки з 19-дюймовими колісними легкосплавними дисками. Тут також в очі кидаються перфоровані гальмівні диски великого діаметру як спереду, так і ззаду, а також звичні вертикальні зябра на передніх щитках для охолодження гальм.

Фото: motor.es
Реклама

Новий Audi RS 5 Avant матиме той самий інтер’єр, що й звичайні версії, хоча його сидіння стануть більш спортивними та об’ємними, а також з відповідним декором. Система PHEV складається з електродвигуна та 2,9-літрового мотора V6 з подвійним турбонаддувом. Віддача буде понад 550 л. Авто отримає привід Quattro, 8-АКПП та літій-іонний акумулятор ємністю понад 20 кВт*год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!