Nissan презентував екстремальну версію пікапа Frontier для мисливців і рибалок

Час читання: 2 хв.
0
Nissan презентував екстремальну версію пікапа Frontier для мисливців і рибалок
Фото: CarsCoops

Nissan не має дефіциту у позашляхових моделях, але нещодавно у і без того широкому портфоліо японського автовиробника з’явилася спеціальна версія пікапа Frontier, створена для мисливців та рибалок, а також любителів активного відпочинку. Йдеться про проект Trailgater, який розробили спеціалісти «Нісан» із компанією Music City Trucks.

Що відомо про новинку

Автомобіль відрізняється від звичайного Frontier безліччю аксесуарів пакету Nismo Off-Road: від модернізованої ліфтованої підвіски до спеціального вихлопу, експедиційного багажника на даху, допоміжних ліхтарів і 17-дюймових коліс з функцією бідлокінгу.

Переміщатися за грязюкою хардкорної версії Frontier допомагають «зубасті» покришки Yokohama Geolandar M/T.

Фото: CarsCoops
Реклама

Автомобіль, що вийшов, примітний тим, що має незвичайне оснащення всередині. У салоні пікап обладнаний стелажом для підлоги, який був оснащений двома 43-дюймовими телевізорами, а також звуковою панеллю.

Вони з’єднані системою висувних ящиків Decked, де знаходиться пропановий гриль і охолоджувач Dometic. Крім нього в Trailgater можна розраховувати на спеціальний літієвий акумулятор, холодильник та комплект Starlink для трансляцій футбольних матчів у глушині. До арсеналу автомобіля також входить 180-ватна складана сонячна панель та розкладна кухонна станція з раковиною.

Фото: CarsCoops

Технічні характеристики машини згадані не були, але звичайний пікап комплектується 3,8-літровим двигуном V6 потужністю 310 к.с та 381 Нм моменту. Зв’язку йому становить 9-швидкісний “автомат” та система повного приводу.

Офіційна прем’єра новинки Nissan відбудеться на виставці Sema Show у листопаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!