Опубліковано фотографії оновленого кросовера Kia Sportage

Час читання: 2 хв.
0
Опубліковано фотографії оновленого кросовера Kia Sportage

Оновлений Kia Sportage був помічений під час тестування перед можливим дебютом наприкінці цього місяця. Зовнішні оновлення здебільшого зосереджені на передній частині, де модель отримала нову решітку радіатора та вертикальні фари.

Що відомо про новий Kia Sportage

Фотошпигуни зняли оновлену європейську версію Kia Sportage прямо перед її передбачуваним дебютом 24 жовтня. Останні знімки не тільки пропонують відвертий погляд на салон, а й демонструють гібридний варіант кросовера, що проходить випробування на Нюрбургрингу. Це версія з короткою колісною базою, призначена для європейського ринку.

Реклама

Однак цілком імовірно, що ті ж основні косметичні та технічні оновлення, як очікується, з’являться і в моделі з довшою колісною базою, що продається в Північній Америці. За даними наших джерел, ми можемо побачити дебют цієї версії або до кінця цього року або на початку 2025 року, що збереже динаміку Kia на обох ринках.

Тепер, оскільки зовнішній дизайн не був секретом, що ретельно охороняється, давайте спочатку поринемо в оновлення інтер’єру. Спереду і в центрі — новий вигнутий дисплей, який тягнеться по всій панелі, миттєво надаючи Sportage сучасніший, технологічніший вигляд, що йде в ногу з часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!