Компанія Toyota представила ще одну потужну версію GR Corolla (ФОТО)

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Toyota представила ще одну потужну версію GR Corolla (ФОТО)

Toyota представила нову GR Corolla, яка стала першою в історії повнопривідною версією легендарної моделі. Цей автомобіль призначений спеціально для участі в ралі та заявлений як ралійна машина.

Що ще відомо про GR Corolla

GR Corolla є гордим учасником нової серії автоперегонів Toyota Gazoo Racing, яка стає все більш популярною серед любителів швидкості та азарту. Ця нова модель відрізняється унікальним дизайном, який наголошує на її спортивній спрямованості. Обтічна форма автомобіля сприяє поліпшенню аеродинаміки, що робить GR Corolla ще більш маневреним на дорозі. Зовнішній вигляд авто виглядає зухвало та динамічно, що привертає увагу всіх шанувальників гоночного спорту. GR Corolla оснащений потужним двигуном та просунутою системою повного приводу, яка забезпечує відмінну керованість та стійкість на будь-якому покритті.

Реклама

Цей автомобіль здатний розганятися до високих швидкостей і має відмінну динаміку. Завдяки спеціальному настроюванню підвіски та гальмівної системи, GR Corolla має чудові характеристики прохідності та контролю над автомобілем у складних умовах.

Toyota приділила особливу увагу безпеці та комфорту під час керування автомобілем. У салоні GR Corolla встановлені спортивні сидіння з покращеною бічною підтримкою та керованим підігрівом. Панель приладів обладнана передовими технологіями, що полегшує водію контроль усіх параметрів автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!