Новий гібрид Subaru Forester був помічений під час тестів

Час читання: < 1 хв.
0
Новий гібрид Subaru Forester був помічений під час тестів
Фото: CarScoops.com

Subaru прискорює свої зусилля у галузі електрифікації, працюючи над запуском нового Forester Hybrid. Це продовження експериментів бренду з гібридними технологіями, які вже включають Crosstrek Hybrid і модель Solterra. Остання, незважаючи на свої труднощі на старті, показала значне зростання продажів, збільшивши їх на 58,6% з початку року.

Що ще відомо про Subaru Forester

Перші шпигунські знімки нового Forester Hybrid показують прототип, прихований під чорною плівкою камуфляжу, нагадуючи зовнішній вигляд поліцейського позашляховика, але безсумнівно належить Subaru. Очікується, що автомобіль буде оснащений гібридною системою від Toyota, адаптованою до класичного опозитного двигуна Subaru.

Фото: CarScoops.com

Subaru планує розпочати виробництво гібридних установок вже восени, а самі автомобілі вийдуть на ринок на початку 2025 року. Складання нового Forester Hybrid пройде на заводі компанії в Індіані. Крім Forester Hybrid, Subaru впроваджує аналогічну гібридну установку в оновлений Crosstrek. Це розширить лінійку гібридних моделей, надаючи покупцям більше варіантів вибору.

Реклама

За попередньою інформацією, Forester 2025 буде обладнаний 2,5-літровим оппозитним двигуном потужністю 180 к.с. (134 кВт) і крутний момент 241 Нм, що працює в поєднанні з варіатором (CVT) і системою повного приводу, стандартною для всіх моделей Subaru.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!