Топ-6 найнадійніших дизельних автомобілів у світі

Час читання: < 1 хв.
0
Топ-6 найнадійніших дизельних автомобілів у світі

Журнал “What Car?” вибрав найнадійніші авто з дизельними двигунами. У дослідженні брали участь близько 30 тисяч британських автовласників. Від них експертам потрібна була інформація про кількість та характер поломок за останні два роки.

Експерти “What Car?” зібрали дані про поломки дизельних автомобілів не старших за п’ять років. У результаті фахівцям вдалося скласти два протилежні списки – найнадійніші та найнадійніші дизельні моделі. Найменше незручностей своїм власникам приносили автомобілі марок Volvo та Jaguar.

Хто ще увійшов у рейтинг

Першим у рейтингу “невбивних” автомобілів став дизельний Volvo XC40. Серед рідкісних скарг – несправності гальм та збої в роботі мультимедіа. Оцінка надійності – 99,3%.

Реклама

На друге місце вийшов Volvo XC60 (96,2%). Як і у випадку з лідером, більшість проблем усувалися за гарантією. Також до списку надійних дизельних іномарок потрапили Audi Q7 (95,2%), BMW X5 (95%) і Mercedes GLC (94,8%).

Перелік автомобілів, що найчастіше ламаються, на дизпаливі очолив Ford Kuga (2013-2020). Компанію йому в першій трійці склали Skoda Karoq (з 2017 року) та BMW 3 Series (з 2019 року).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!