Chery готує новий гібридний кросовер T1GC (ФОТО)

Час читання: 2 хв.
0
Chery готує новий гібридний кросовер T1GC

Китайський автовиробник Chery приступив до тестів нового кросовера, який зараз має внутрішньозаводське позначення T1GC. Цей код раніше був пов’язаний із першою моделлю нового суббренду компанії – Yueji.

Що відомо про новинку

Про нову модель відомо зовсім мало. Судячи зі шпигунських знімків «Піднебесні» ЗМІ припускають, що автомобіль насправді має відношення до Omoda 7. В даний час це експортна модель під брендом Chery Omoda, який позиціонується більш престижно, ніж основна марка.

Фото: Autohome

Omoda 7 – це середньорозмірний позашляховик з розмірами 4 621, 1 872 та 1 673 мм (д/ш/год) та колісною базою 2 700 мм. Він використовує подовжену версію платформи, що лежить в основі Omoda 5 та Omoda 7, і має подвійну гідравлічну підвіску та вдосконалену систему Brake-by-Wire.

Реклама

Китайська преса вважає, що автомобіль заснований на Omoda 7 через обриси таких елементів, як грати радіатора, а також світлові кластери. Збоку T1GC має незграбну D-подібну стійку, а також є дуже істотна відмінність з дверними ручками – тепер вони висувні, на відміну від напівприхованих на Omoda 7.

Фото: Autohome

Машина має виділятися на тлі «сімки» гібридною силовою установкою, заснованою на атмосферному моторі об’ємом півтора літра. Таке рішення дозволить збільшити запас ходу автомобіля та допоможе йому краще конкурувати з моделями марки BYD та Geely.

У продаж новинка Chery надійде у першій половині наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!