Новий Dacia Bigster вперше представлений наживо в Парижі (ФОТО)

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Dacia Bigster вперше представлений наживо в Парижі (ФОТО)

На Паризькому автосалоні 2024 року, де є журналісти видання SPEEDME.RU, компанія Dacia представила довгоочікувану новинку — повністю новий Dacia Bigster. Цей автомобіль виводить бренд на новий рівень, пропонуючи C-SUV за доступною ціною. Дизайн Bigster підкреслює основні цінності марки – простоту, надійність та функціональність. Зовнішній вигляд авто приваблює строгими геометричними формами, широкими крилами та потужною стійкою на дорозі, завдяки чому модель виглядає впевнено та стильно.

Що ще відомо про новинку

Dacia Bigster оснащений сучасними технологічними рішеннями, такими як 10,1-дюймовий центральний сенсорний екран, цифрова панель приладів і електрифіковані силові установки. Серед інших особливостей – панорамний дах, подвійна зона клімат-контролю та система мультимедіа із 3D-звуком Arkamys.

Реклама

Це авто розраховане як на повсякденне використання, так і активний відпочинок, пропонуючи комфортний внутрішній простір і високу прохідність з можливістю вибору версії 4×4.

Bigster також відрізняється практичністю: місткий багажник, система трансформації салону та модульні рейлінги для даху роблять його ідеальним вибором для тих, хто шукає автомобіль із великим вантажним потенціалом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!