Розкрито дизайн і деталі нового Audi Q6 e-tron Sportback

Час читання: 2 хв.
0
Розкрито дизайн і деталі нового Audi Q6 e-tron Sportback
Фото: Audi

Компанія Audi готується до презентації нового Audi Q6 e-tron Sportback 2025. Його показ присвячений Паризькому автосалону, що відкривається 14 жовтня. При цьому дизайн та деякі характеристики електромобіля вже розкрили. У Мережі з’явилася партія офіційних зображень, що дозволяє познайомитися із зовнішнім виглядом та салоном новинки. Запас ходу його заявлено на рівні 657 км.

Що відомо про Audi Q6 e-tron Sportback

Доступна модель буде у двох версіях – стандартній та SQ6 e-tron Sportback. Передбачається, що вже у квітні наступного року автомобіль з’явиться на британському ринку. Ціна заявлена ​​лише на рівні 3,33 – 5,08 мільйона гривень. При погляді на передню частину моделі можна знайти багато спільного із раніше представленим Audi Q6 e-tron. Решітка радіатора зберегла свій шестикутний формат і фірмовий логотип у верхній частині. Оптика представлена ​​матричного типу, що забезпечує гарне освітлення. Задня частина оформлена у стилі першого Audi TT. Це дозволило отримати коефіцієнт аеродинаміки на рівні 0,26 Cd.

Фото: Audi

Інтер’єр моделі відповідає звичайному Audi Q6 e-tron. Центральна консоль виконана в кільцевому стилі, оснащена 11,9-дюймовою панеллю приладів і 14,5-дюймовим екраном мультимедійного комплексу. Також є додатковий 10,9-дюймовий тачскрін для пасажира попереду.

Фото: Audi
Реклама

Модель початкового рівня оснащена акумулятором ємністю 75,8 кВт*год та мотором потужністю 251 кінська сила. Запас ходу складає 546 км. Є варіант із батареєю на 94,9 кВт*год та двигуном на 306 к.с. Запас ходу – 657 км. Повнопривідна версія має установку на 387 л. та акумулятор на 94,9 кВт*год. Автономність – 607 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!