Авто

Автомеханік розкрив 5 авто за 300 тисяч гривень, на які ніколи не скаржаться власники

Share

В останні роки попит на автомобілі з пробігом суттєво зріс, хоча їхні ціни теж зазнали серйозних змін. Тим не менш, на “вторинці” ще можна придбати хорошу машину, маючи на руках суму в межах 300 000 гривень. Механік із великим стажем виділив моделі, доступні за такою ціною, на які ніхто не скаржиться після покупки. Це надійні та перевірені часом авто.

Ford C-Max

Назвати Ford C-Max популярним не можна, хоча він має низку переваг, за які цінується. Мінівен відрізняється просторим і досить комфортним салоном, а також непогано укомплектований. Є у машини й недоліки, хоч вони не такі критичні. За 500 тисяч рублів авто доступне у версії 2007 – 2008 років.

Chevrolet Cobalt

Зате Chevrolet Cobalt , на відміну від вище розглянутої моделі, досить затребуваний на «вторинці». Він чудово підходить для повсякденного використання, маючи в арсеналі непогано укомплектований салон та міцну ходову частину. У цьому випадку можна розраховувати на машину 2012 – 2014 років. Краще вибирати версії з двигуном на 1,5 літра.

Mitsubishi Lancer

Технічна частина Mitsubishi Lancer також не викликає нарікань, хоча певні “болячки” у машини є. Тим не менш, при своєчасному їх усуненні авто прослужить довго, не завдаючи серйозного клопоту. За п’ятсот тисяч рублів модель пропонується у версії 2007 – 2009 років збирання з механічною коробкою передач в оснащенні.

Citroen C4

Великий запас міцності у Citroen C4 , хоча багато автолюбителів воліють триматися від нього подалі. Тим не менш, це надійна та міцна машина, яка до того ж добре укомплектована. З бюджетом 500 тисяч рублів можна розраховувати на модель 2010 – 2011 років випуску з механічною або автоматичною КПП і 1,6-літровим мотором в оснащенні.

Kia Rio

Досить великим попитом на ринку користується Kia Rio . Пояснюється це тим, що машина проста та невибаглива в обслуговуванні, а також відрізняється міцною ходовою частиною та має надійні мотори з КПП. В даному випадку йдеться про модель 2008 – 2009 років складання з механічною коробкою перемикання передач в оснащенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

BMW відкликає позашляховики та седани через несправність гальмівної системи

BMW of North America виявила серйозну проблему, що торкається невеликої кількості позашляховиків 2023–2024 модельних років,…

11.10.2024

Стало відомо, чому заправка після розвантаження бензовозу може бути ризикованою

Деякі досвідчені автовласники стверджують, що заправлятися на АЗС, на яку щойно завезли паливо, небезпечно. Інші…

11.10.2024

Volkswagen планує випустити електричний Golf у 2029 році

Легендарний Volkswagen Golf чекає на радикальний апгрейд: культова німецька модель отримає повноцінну електричну трансмісію. У…

11.10.2024

Названо деталі автомобілів, які крадуть найчастіше, і як захистити себе

Навіть якщо автомобіль запаркований у добре освітленому місці, він легко може стати мішенню для злодіїв.…

11.10.2024

Lexus презентував оновлений LX: позашляховик показали на нових фотографіях

Lexus представив довгоочікуваний LX 700h - перший гібридний позашляховик у лінійці, що обіцяє збереження легендарної…

11.10.2024

Автоексперт пояснив, як безпечно керувати автомобілем під час туману

Для безпечного водіння в тумані водіям потрібно дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, не соромитися змінювати…

11.10.2024