У Lamborghini працюють над новим суперкаром, що може досягти успіху Huracan

Час читання: < 1 хв.
0
У Lamborghini готують новий хіт продажів рівня Huracan

Lamborghini планує випустити свій перший електромобіль у 2028 році. Генеральний директор Стефан Вінкельманн упевнений, що електромобіль продаватиметься так само добре, як і основний суперкар компанії, незважаючи на зниження інтересу громадськості до автомобілів на акумуляторних батареях.

Що відомо про новинку

В інтерв’ю Motor1 на презентації Urus SE у технічному центрі Нардо в Італії Вінкельманн розповів про очікувані обсяги продажів модельного ряду Lamborghini після запуску електромобіля.

«Revuelto знаходиться в найменшому сегменті, обсяги завжди будуть найменшими, – сказав він Motor1. — А ось Temerario та електричний автомобіль GT з продажу будуть приблизно на одному рівні. Urus при цьому завжди буде найбільш продаваним».

Реклама

Temerario, випущений на початку цього року, – це новий базовий суперкар Lamborghini, який замінив надзвичайно успішний Huracan. Італійський виробник продав 3962 Huracan у минулому році, що склало близько 40% від усіх продажів. Виробник вважає, що продажі Temerario будуть не гіршими, ніж у Huracan, як і продажі нового електромобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!