Dacia Logan отримує преміум-версію до свого 20-річчя

Час читання: < 1 хв.
0
Dacia Logan отримує преміум-версію до свого 20-річчя

Dacia Logan , який дебютував раніше свого популярного «брата» Sandero , святкує 20-річчя у 2025 році і виходить у лімітованій версії XX Limited Edition . Цей ювілейний седан отримав особливу обробку та низку покращень, роблячи його ще більш привабливим для шанувальників бюджетних авто.

Детальніше

Зовні Logan 2025 виділяється ексклюзивними легкосплавними дисками Randia, чорними дзеркалами і логотипами, а також вперше в лінійці Dacia можна вибрати двокольорове забарвлення з чорним дахом. Доступний у трьох кольорах кузова: Arctic White, Cedar Green та Schist Grey.

Усередині седан прикрашений унікальними значками, має ексклюзивну оббивку та підігрів сидінь. Серед технологій — мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, клімат-контроль та електричне ручне гальмо. Також є повний набір сучасних систем безпеки, включаючи шість подушок безпеки, помічник руху по смузі та датчик втоми водія.

Під капотом – 1,0-літрові двигуни на 90 і 100 к.с., з механічною коробкою передач. Цей лімітований Logan вже доступний у Європі за ціною від 16 000 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!