Toyota GR Supra стане гібридною і більше не співпрацюватиме з BMW

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota GR Supra стане гібридною і більше не співпрацюватиме з BMW

Новий звіт, який прийшов із Японії, свідчить про плани Toyota змінити силову установку у її новому поколінні моделі GR Supra. Замість 6-циліндрового двигуна BMW такий автомобіль може перейти на 4-циліндровий гібридний силовий агрегат.

Що відомо про нову Toyota

Як повідомляє портал «Best Car», шоста генерація Supra розроблятиметься власними силами Toyota та її підрозділом Gazoo Racing (GR). Партнерство з BWM збираються розірвати, тож доля BMW Z4 залишається під питанням.

Журналісти стверджують, що спочатку нова GR Supra пропонуватиметься з гібридною версією 2-літрового 4-циліндрового бензинового двигуна Toyota з турбонаддувом, який стане суттєвим відходом від нинішньої 3-циліндрової рядної «шістки».

Незважаючи на менший обсяг ДВЗ, гібридна трансмісія має забезпечити новій «Супре» віддачу в 400 кінських сил.

Раніше стало відомо про те, що Toyota працює над повним спектром спортивних автомобілів нового покоління, частину яких хочуть зробити електрифікованими. До них зараз входять відроджені Celica і MR2.

Передбачається, що поява GR Supra гібридної трансмісії дозволить поділитися цією технологією з потенційно можливими новими поколіннями MR2 і Celica.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!