Авто

Неймовірна надійність: Rivian R1T продовжує працювати навіть після урагану Хелен

Share

Власник електромобіля R1T очікував, що йому доведеться зателефонувати до своєї страхової компанії, щоб повідомити про повну втрату вантажівки, але він працює просто чудово. Після урагану машина була вкрита брудом, але вона все ще працює так, ніби нічого не сталося.

Більш детальніше

Rivian робить все можливе, щоб запечатати акумуляторні батареї своїх електромобілів, запобігаючи попаданню води. Якщо бортові системи виявляють потрапляння води в акумуляторну батарею, живлення автоматично вимикається.

Як ви, мабуть, знаєте, електрика і солона вода йдуть рука об руку так само, як кішки та ванни, або, точніше, як Tesla та повені у Флориді, про що свідчить недавнє вірусне відео, на якому один з них раптово спалахує після купання .

Однак, у повороті подій, який може змусити фанатів Tesla задуматися, Rivian R1T, який потрапив у хаос урагану Хелен, показав, що не всі електромобілі розвалюються, побачивши воду. Деякі, мабуть, можуть витримати імпровізовану ванну.

Візьмемо, наприклад, цей конкретний R1T. Його власник припаркував його біля об’єкта U-Haul недалеко від річки Суоннаноа в Ешвіллі, Північна Кароліна, у блаженному невіданні, що дикий ураган 4-ї категорії ось-ось перетворить усю територію на болото.

Він знищив тисячі автомобілів, і коли власник повернувся до свого R1T, ймовірно, очікуючи, що він буде розбитий, він виявив, що той проплив приблизно за 150 футів від того місця, де він його припаркував. Він також був покритий товстим шаром бруду.

У відео, завантаженому на Facebook, власник зізнався, що він повністю очікував, що дзвонитиме в свою страхову компанію, щоб повідомити про повну втрату Rivian. Однак він завівся, як ні в чому не так давно, наше видання писало про те, що акції автовиробника Rivian звернулися вгору після анонсу п’яти нових автомобілів . У Rivian, інноваційної компанії з виробництва електромобілів, був вихровий рік, відзначений значними анонсами та стратегічними кроками. На тлі галасу навколо партнерства з Volkswagen на суму 5 мільярдів доларів для розробки програмного забезпечення та електромобілів Rivian під час дня інвестора, що відбувся 27 червня, також представила інвесторам п’ять нових автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Rivian

Останні записи

10 авто, які майже не зупиняють поліцейські для перевірки документів

При виборі автомобіля спочатку дивляться на його здатність закрити потреби майбутнього власника. Мало хто замислюється,…

05.10.2024

Експерти розповіли, як під час купівлі розпізнати європейські автомобілі-потопельники

На українському ринку знову з'явилися свіжопригнані з-за кордону машини-потопельники, цього разу з європейського ринку. У…

05.10.2024

Представлено гібридну версію Subaru Forester E-Boxer

Одним із найпопулярніших автомобілів японського бренду Субару є Subaru Forester 2024. З моменту своєї появи…

05.10.2024

Mercedes-AMG CLE 63 з двигуном V8 вперше помічений на Нюрбургрингу

Західні видання опублікували фотографії з тестовим прототипом потужного Mercedes-AMG CLE 63. Новинка була помічена на…

05.10.2024

Новий знак на дорогах Європи: “автомобіль з крилами”

Незвичайний дорожній знак досі зрідка зустрічався на дорогах Бельгії, але в ці дні його бачили…

04.10.2024

Ford презентував новий 7-місний позашляховик Expedition

Відбулася прем'єра оновленого Ford Expedition 2025. Збудований позашляховик на тій самій платформі, що й Lincoln…

04.10.2024