Названо 8 автомобілів, які проїздять 20 років без серйозного ремонту

Час читання: < 1 хв.
0
Названо 8 автомобілів, які проїздять 20 років без серйозного ремонту

Багато автомобілів у світі прийнято вважати одноразовими. Однак є й ті, які здатні пройти понад 500 тисяч кілометрів, не завдаючи своїм власникам жодного клопоту. Експерти перерахували список із 8-ми найвитриваліших моделей, відгуки про які їх автовласників кажуть, що за багато років експлуатації їм не знадобився капітальний ремонт.

Хто увійшов у рейтинг

Повнопривідний Toyota Land Cruiser 200 з АКПП очолив рейтинг. 89% власників не витрачалися на серйозний ремонт машини. Ті, хто володіє машинами Toyota Highlander, більше двадцяти років заявляють, що основні вузли — двигун і коробка — також не вимагали серйозних втручань.

Перше покоління Toyota Fortuner із мотором на 2,7 літра посів третє місце. Російські жителі охоче купували Toyota Camry у кузові VX30, варіант із двигуном на 2,4 літра та АКПП виявився дуже надійним. До списку також увійшов і Honda CR-V , його не хочуть виставляти на продаж навіть після досягнення 20-річного віку близько 15% автовласників. Віддані фанати Subaru Forester та Subaru Outback залишаються повністю задоволені якістю машин. Toyota RAV4 , випущені в 2004-2006 роках з моторами на 2,0 літра та “автоматом” продовжують радувати своїх власників, незважаючи на вік. Більшість машин уже перейшло пробіг півмільйона кілометрів, але досі чудово справляються, не вимагаючи дорогого ремонту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!