Нова Toyota RAV4 змінить зовнішність, але залишиться без нових двигунів

Час читання: 2 хв.
0
Нова Toyota RAV4 змінить зовнішність, але залишиться без нових двигунів

Поточна генерація бестселера Toyota RAV4 випускається протягом останніх 5 років, тому планове оновлення назріло для нього вже давно. Напередодні австралійська преса змогла з’ясувати про цей засекречений проект свіжі подробиці, супроводжуючи їх своєю думкою про потенційні зміни в дизайні та оснащенні машини.

Що відомо

Журнал “Drive”, що посилається на власних інсайдерів, пише, що рестайлінговий RAV4 2025 отримає незначні зміни в екстер’єрі. Кросоверу злегка перелицюють передню частину, встановивши дворівневу оптику з вузькими ДХВ зверху та основним блоком нижче, додадуть йому радіаторні грати, інтегровані в бампер, а також злегка перекроять корму.

Що стосується технічної частини машини, то тут все ще більш прагматично. Реформений RAV4 з’явиться занадто рано, щоб отримати нову лінійку тільки розроблених бензинових двигунів Toyota, які будуть легшими і економічнішими за нинішні.

Можливий дизайн нової Toyota RAV4
Можливий дизайн нової Toyota RAV4

Замість них для бестселера Toyota буде оснащений трохи доопрацьованим варіантом 2,5-літрового ДВЗ, що працює у зв’язці з електромотором та комплектом модернізованої літій-іонної батареї, що забезпечує економію палива порівняно з попередником приблизно на 10 відсотків.

Крім нього, машину збираються пропонувати (принаймні в Японії) з 2-літровим негібридним бензиновим мотором.

Разом з тим, японська преса (портал MagX) припускає, що у нового RAV4 може з’явитися навіть повністю електрична версія, але жодних більш-менш достовірних подробиць про неї поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!