Оновлений Ford Equator Sport 2025 року збільшився і змінив дизайн

Час читання: 2 хв.
0
Оновлений Ford Equator Sport 2025 року збільшився і змінив дизайн

Ford вирішив освіжити свій кросовер Equator Sport, який продається у Китаї вже майже три роки. Головні зміни торкнулися зовнішності автомобіля, особливо його передньої частини. Крім того, незабаром з’явиться і гібридна версія моделі. Новий Ford Equator Sport 2025, котрий за межами Китаю відомий як Territory, отримав серйозні зміни в дизайні.

Найпомітніше – це нова передня частина. Замість масивних грат радіатора тепер тут чорна панель, що з’єднує нові світлодіодні фари з повітрозабірниками в бампері. Збоку та ззаду змін менше, але нижня частина заднього бампера стала виглядати акуратніше. З’явилися нові варіанти колісних дисків, включаючи 20-дюймові, та два нові кольори кузова.

Автомобіль трохи підріс – тепер його довжина становить 4685 мм, що на 55 мм більше ніж раніше. Інші розміри, включаючи колісну базу 2726 мм, залишилися колишніми. У салоні змін мінімум – з’явилися нові варіанти обробки та покращена аудіосистема з 10 динаміками. Два 12,3-дюймові екрани на передній панелі залишилися на місці.

Під капот Equator Sport спочатку буде встановлюватися знайомий 1,5-літровий турбомотор EcoBoost потужністю 168 л. з крутним моментом 260 Нм. Він працює в парі з 7-ступінчастим «роботом» та переднім приводом. Але найцікавіше це плани Ford випустити гібридну версію кросовера. Вона отримає сумарну потужність 215 л. Ціни на оновлений Equator Sport поки не оголошено.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!