Розкрито основні проблеми з двигунами вживаних Volkswagen Tiguan

Час читання: < 1 хв.
0

На ринку кросовер Volkswagen Tiguan був представлений у двох поколіннях і довгий час залишався одним із найпопулярніших у своєму сегменті. Покупці високо цінували його за хорошу керованість, динаміку, технології та високу якість.

Однак, журнал Autonews висвітлив основні проблеми двигунів, з якими можуть зіткнутися власники вживаних Tiguan.

Експерти зазначають, що майже всі двигуни цієї моделі не можна назвати надійними. Наприклад, 2-літровий бензиновий мотор відомий тим, що споживає до літра масла на 100 км і має схильність до розтягування ланцюга ГРМ при агресивній їзді.

1,4-літровий двигун TSI вважається надійним лише при дбайливій експлуатації, але у другому поколінні виникали проблеми з відкручуванням гвинтів фазорегулятора та протіканням помпи.

Щодо 2-літрового дизельного мотора TDI, основним недоліком є привід ГРМ, який потребує заміни вже на 120 тисячах км пробігу. Крім того, інколи виникають проблеми з роботою на антифризі G13.

У деяких модифікаціях Tiguan розширювальний бачок має мішечок із силікатними гранулами, який може розірватися і розповсюдити вміст по системі, що негативно впливає на роботу системи теплообміну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!