Авто

Скільки коштує Tesla Cybertruck у різних країнах світу

Share

Перший пікап Tesla — Cybertruck, з його сміливим і незвичайним дизайном — вже викликав активні обговорення. Його зовнішній вигляд не схожий на жоден інший автомобіль на дорогах, що спонукало деяких назвати його “Lamborghini серед пікапів”. Хоча емоційний вплив не йде в порівняння з італійськими суперкарами, Cybertruck має майже екзотичну привабливість, відкриваючи великі можливості для тих, хто готовий придбати його у незадоволеного власника в Північній Америці та зайнятися міжнародною доставкою.

Чому ж Cybertruck стає можливістю для вигідного перепродажу? Все просто: у США цей електромобіль швидко втрачає вартість. Попри футуристичний вигляд, у нього є ряд недоліків, які роблять його менш привабливим для покупців, які шукають повнорозмірний електричний пікап. Одним із таких недоліків є обмежена можливість буксирування важких вантажів.

Крім того, Cybertruck не може змагатися з Ford F-150 Raptor через слабкі верхні важелі управління і тяговий зчіпний пристрій, схожий на той, що використовується в Model Y. Це означає, що власник зможе безпечно перевозити лише кілька велосипедів на спеціальній стійці.

Більш того, автомобіль був доставлений без обіцяних аксесуарів, за які ентузіасти заплатили на $20,000 більше від рекомендованої ціни, щоб отримати один з перших екземплярів. Обіцяний запас ходу в 800 км також виявився недосяжним, навіть з додатковою батареєю за $16,000, яка займає третину багажного простору. Насправді Cybertruck здатний проїхати близько 724 км.

Усі ці фактори сприяють швидкому зниженню вартості Cybertruck на ринку Північної Америки. Рівень попиту, який спостерігався на етапі попереднього замовлення, суттєво впав. Багато покупців скаржаться на дефекти в перших випущених екземплярах і повільну реакцію компанії на їхні проблеми.

Проте для тих, хто вміє знаходити можливості, Cybertruck може стати вдалою нагодою для експорту. Хоча модель може не мати широкої популярності, вона привернула міжнародну увагу. Деякі готові заплатити значні гроші за можливість стати власником цього автомобіля, незважаючи на труднощі з офіційним продажем у деяких країнах.

На європейському ринку, наприклад, ціна Cybertruck значно вища. У Нідерландах дилер продає його за €295,000 без урахування 21% ПДВ, а в Німеччині ціна складає €234,900 з ПДВ. У Дубаї середня ціна на версію Cyberbeast досягає AED 700,000 (приблизно $190,580).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Tesla

Останні записи

У Китаї показали новий електроседан Xpeng P7+

На конференції Apsara 2024, що проходила з 19 по 21 вересня, засновник і генеральний директор…

23.09.2024

Рідини для електромобілів – електричне майбутнє

Світ прискорено рухається у електричне майбутнє, і в цьому русі об’єднано багато світових виробників автомобілів,…

23.09.2024

Названо країну, в якій електромобілі витіснили бензинові авто

Норвегія зробила історичний крок у напрямку екологічно чистого транспорту. За останніми даними Норвезької дорожньої федерації…

22.09.2024

Представлено Toyota Sequoia 2025 у спеціальній версії 1794 Edition

Назва цієї комплектації відсилає до колишнього ранчо, на території якого зараз знаходиться завод у Сан-Антоніо,…

22.09.2024

General Motors виявив спосіб обійти американські санкції

Журналісти Bloomberg повідомили, що General Motors планує перейти на китайські акумулятори CATL, проте купувати їх…

22.09.2024

Не поспішайте платити штрафи: водіїв попередили про масове скасування деяких з них

В Україні почали масово скасовувати певні автомобільні штрафи. Водіям варто бути уважнішими та стежити за…

22.09.2024