Як легко та швидко перевірити історію автомобіля

0
1326

Вже ні для кого не секрет, що в Україні завозяться шляхом шахрайських схем автомобілі і електрокари з США і Європи, які там вже були визнані непридатними – пошкоджені в результаті ДТП, природних катаклізмів і т.д.

Такі машини в Європі і штатах практично нічого не варті, як списані для утилізації, але відновлюються і завозяться в Україну.

Як відомо, в Україні популярний «пригін» уживаних автомобілів із США. Інтернет рясніє каталогами транспортних засобів з США, а ділки навперебій пропонують свої послуги у допомозі імпортування автомобілів за океану.

Однак, США – величезна країна, в якій щорічно розкрадається і перепродується безліч транспорту. До того ж, тут регулярно трапляються пожежі, урагани, смерчі і затоплення цілих регіонів.

Нечисті на руку підприємці зроблять все, щоб продати ці аварійні, крадені і не придатні до експлуатації машини. І українці можуть стати жертвами подібних махінацій.

Щоб не попастися «на вудку» таких аферистів, ось кілька посилань на американські сайти, де можна перевірити історію старого авто з США.

Ввівши VIN-код або реєстраційний номер ТЗ, ви зможете побачити, чи не знаходиться він в розшуку, чи не є втопленим, і не потрапляв в серйозну аварію і халепу зі смертельними випадками.

Джерело: Політека

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!