BMW X7 отримав ексклюзивну версію Signature Edition з кристалами Swarovski

Час читання: < 1 хв.
0
BMW X7 отримав ексклюзивну версію Signature Edition з кристалами Swarovski

BMW представила в Індії ексклюзивну модель X7 Signature Edition, яка випускається в обмеженій кількості на заводі в Ченнаї. Цей розкішний кросовер, оснований на версії xDrive40i M Sport, доступний тільки в бензиновій версії і коштує приблизно 7,5 мільйона гривень. Замовити модель можна через онлайн-магазин BMW.

Зовні X7 Signature Edition вражає своїми розмірами та елегантним дизайном. Серед характерних елементів — фірмові радіаторні грати з хромованими акцентами, кристалічні фари з вставками Swarovski та 3D-задні ліхтарі з ефектом димчастого скла. Сатиновані алюмінієві деталі підкреслюють його преміальний статус.

Реклама

Під капотом розташований 3,0-літровий бензиновий двигун потужністю 381 к.с. та 520 Нм крутного моменту, доповнений 48-вольтовим електромотором на 12 к.с. Це дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год всього за 5,8 секунди. Восьмиступінчаста коробка передач Steptronic забезпечує плавне перемикання, а режими керування COMFORT, SPORT та SPORT PLUS адаптують поведінку автомобіля під різні умови.

Салон X7 Signature Edition пропонує максимальний комфорт: вигнутий дисплей, панорамний дах Sky Lounge, амбієнтне підсвічування та шкіряне оздоблення створюють атмосферу розкоші. Пасажири на задніх сидіннях насолоджуються капітанськими кріслами, подушками для спини та звуковою системою Harman Kardon.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!