Авто

Гібридний Tank 300 визнали надзвичайно дешевим конкурентом Toyota Land Cruiser

Share

З початку цього року на ринку з’явилася гібридна версія моделі, яка наразі офіційно недоступна в нашій країні. Нещодавно авторитетний журнал Motor1 назвав цю модель конкурентом для більшого Toyota Land Cruiser.

У статті британських експертів під назвою «Tank 300 Hybrid – надзвичайно вигідний конкурент Toyota Land Cruiser» машина представлена як потужний китайський позашляховик, що виділяється своєю міцною конструкцією та привабливою ціною:

«Його квадратні форми, ретро-стиль решітки радіатора, круглі фари і виступаючі колесні арки створюють враження класичного позашляховика. Рейлінги на даху і 18-дюймові колісні диски надають йому авантюрного вигляду, а задні двері з запасним колесом нагадують Jeep Wrangler, Mercedes-Benz G-Class, Toyota Land Cruiser, не кажучи вже про Suzuki Jimny і Ford Bronco.»

Західних журналістів вразили і розміри Tank 300. Наприклад, довжина цього позашляховика в 4760 мм схожа на моделі Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Nissan X-Trail, Peugeot 5008, Renault Espace або Skoda Kodiaq.

Автори також звернули увагу на технічні характеристики автомобіля. Tank 300 оснащений 2-літровим бензиновим двигуном GDI з турбонаддувом потужністю 245 кінських сил, який працює разом з електромотором на 105 кінських сил і літій-іонним акумулятором ємністю 1,75 кВт. Загальна потужність становить 345 кінських сил, а трансмісія – 9-ступінчаста автоматична з інтелектуальною системою повного приводу.

Експерти також високо оцінили геометричні характеристики автомобіля, зокрема його кут в’їзду 33°, підфюзеляжний кут 23,1° і кут з’їзду 34°, а також максимальну глибину проїзду броду в 700 мм.

Крім того, вони відзначили динаміку та оснащення Tank 300 Hybrid:

«З місця до 100 км/год гібридний Tank 300 розганяється за 8,1 секунди, а його оснащення включає блокування диференціала і круїз-контроль для бездоріжжя.»

На завершення статті журналісти зазначили, що наразі китайський автомобіль доступний лише на деяких західних ринках, зокрема в Новій Зеландії, де його ціна складає 36 тисяч доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Tank 500

Останні записи

Новий Opel Mokka без маскувальної обшивки: з’явилися перші зображення

Другий сезон популярного кросовера Opel Mokka підготував ряд оновлень як у дизайні, так і в…

19.09.2024

Коли в Україні очікується рекордний стрибок цін на автогаз

Вартість пального продовжує зростати, і експерти не очікують її зниження найближчим часом. Вартість бензину, дизелю…

19.09.2024

Видачу автомобільних номерів в Україні тимчасово зупинено

Сервісні центри МВС тимчасово припинили прийом заявок на виготовлення індивідуальних номерних знаків. Як повідомляє NNews,…

19.09.2024

Перекуп поділився секретами продажу автомобіля за ціну вище ринкової

Кожен автомобіль рано чи пізно перестає відповідати потребам свого власника, що веде до рішення продати…

19.09.2024

Subaru Solterra та WRX перевірили на безпеку в краш-тестах

Subaru продовжує демонструвати високу безпеку своїх автомобілів: модель 2024 року, Solterra, отримала престижну нагороду Top…

19.09.2024

Експерти назвали найнадійніші іномарки з пробігом

Агентство Consumer Reports опублікувало рейтинг найнадійніших автомобілів з пробігом у різних цінових категоріях, більшість з…

19.09.2024