Chery представила дешевий кросовер, який вразив доступною ціною

Час читання: < 1 хв.
0
Chery представила дешевий кросовер, який вразив доступною ціною

Кросовер DR ICH-X K3 – це нова доступна модель від Chery, яка вже привернула увагу своєю схожістю на Land Rover і готується до виходу на європейський ринок.

Як повідомляє OBOZ.ua з посиланням на Motor1, для Італії китайський кросовер Jetour T2 змінив назву на DR ICH-X K3. Багато китайських виробників намагаються замаскувати своє походження під час виходу на ринки Європи, але не менше дивує значна різниця в ціні.

Якщо в Китаї Jetour T2 коштує від 25 500 доларів, то в Італії ціна стартує з 48 500 євро. Це суттєво дорожче, що може негативно вплинути на продажі, враховуючи, що навіть більш доступні моделі DR не користуються великим попитом.

Реклама

Зовні китайський кросовер майже ідентичний Land Rover Defender – подібність настільки очевидна, що випадковістю це назвати важко. Під капотом у DR ICH-X K3 знаходиться 2-літровий бензиновий двигун потужністю 245 к.с.

У комплектації автомобіля передбачено камери кругового огляду, адаптивний круїз-контроль, підігрів сидінь, а також системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!