Авто

Новий Ford Mustang GTD став найпотужнішим серійним Мустангом

Share

Минув рік від моменту, як Ford анонсував Mustang GTD, обіцяючи потужність понад 800 кінських сил та червону зону до 7500 обертів на хвилину. Тепер ми маємо офіційні дані, і реальні характеристики перевершили первісні обіцянки компанії.

Суперзаряджений 5,2-літровий V8 у Mustang GTD тепер видає 815 кінських сил, що робить його найпотужнішим серійним Mustang в історії. Це більше кінських сил на літр, ніж у Porsche 911 GT3 RS, на що Ford спеціально звертає увагу. Цей Mustang може досягати максимальних швидкостей до 325 км/год.

Інженери Ford досягли таких вражаючих показників потужності завдяки використанню малого шківа та вдосконаленим системам впуску та випуску. Двигун також оснащено системою сухого картера – вперше для Mustang – що дозволяє йому досягати високих оборотів.

Автомобіль має практично ідеальне розподілення ваги 50-50 завдяки восьмиступінчастій коробці передач з подвійним зчепленням, розташованій ззаду. Карбоновий карданний вал передає потужність від V8 на колеса, а задня напівактивна підвіска забезпечує стабільність. Передня підвіска має конструкцію з двома важелями різної довжини.

Для зниження ваги автомобіля Ford широко використовував карбон, який присутній на передньому спліттері, капоті, крилах, порогах, даху, кришці багажника та задньому дифузорі. Покупці можуть покращити аеродинаміку та зменшити вагу, обравши опціональний пакет продуктивності, який включає аеродинамічні елементи, великий спліттер, систему зниження опору та 20-дюймові магнієві колеса.

Ціна на цей особливий Mustang починається від $325 000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ford

Останні записи

Попит на вживані американські автомобілі в Україні зріс на 83%

В Україні останніми місяцями зросла цікавість до вживаних автомобілів американського виробництва. У серпні цього року…

17.09.2024

Компанія Toyota оновила позашляховик Highlander та випустила ювілейну версію

Toyota відзначає 25-річчя Highlander, представивши спеціальну версію під назвою Highlander 25th Edition. Хоча візуальні оновлення…

17.09.2024

Експерт передбачає значний обвал на вторинному ринку авто в Україні

У найближчі місяці український ринок вживаних автомобілів, ймовірно, зазнає суттєвого спаду. Станіслав Бучацький, голова Інституту…

17.09.2024

У Франції виявили трейлер-парк з покинутими класичними болідами Формули-1

Фанати автоперегонів завжди мріють побачити справжні боліди Формули-1, особливо класичні моделі з минулого, які часто…

17.09.2024

Не Honda і не Toyota: який кросовер став найміцнішим у 2024 році

Коли мова заходить про надійні кросовери, більшість одразу згадує автомобілі Honda та Toyota. Ці бренди…

17.09.2024

Toyota офіційно анонсувала новий Hilux

Чутки про нове покоління пікапа Toyota Hilux виявилися правдивими. Нещодавно один з високопосадовців японської компанії…

17.09.2024