Головна Авто Mitsubishi не зможе випускати новий Pajero через заборону від Nissan

Mitsubishi не зможе випускати новий Pajero через заборону від Nissan

Час читання: < 1 хв.
0
Mitsubishi не зможе випускати новий Pajero через заборону від Nissan

Хоча повернення нової генерації Mitsubishi Pajero Full було однією з найгарячіших тем обговорень останніх років, здається, що цей проект не реалізується в рамках співпраці Альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Цю інформацію підтвердив директор із планування Nissan для регіонів Африки, Близького Сходу, Індії, Європи та Океанії.

Франсуа Бейї в інтерв’ю австралійським ЗМІ пояснив, що після запуску моделі Armada/Patrol 2025 Mitsubishi звернулася до Nissan з пропозицією спільного використання платформи для розробки нового Pajero Full. Ідея полягала у використанні цієї платформи для нової генерації Pajero, оскільки обидва автомобілі належать до одного сегменту ринку та альянс між компаніями міг би бути корисним.

Реклама

Проте, попри високі очікування, переговори не увінчалися успіхом, оскільки Nissan відмовилася ділитися проектом Patrol 2025. Бейї зазначив, що Patrol є флагманським автомобілем Nissan, і використання платформи для такого культового моделі було б недоречним. “Обговорення були, але вони не привели до позитивних результатів – це складне питання”, – підкреслив він.

Попри це, Nissan і Mitsubishi успішно співпрацюють в інших сегментах. Наприклад, середньорозмірні позашляховики X-Trail і Outlander використовують одну платформу, так само як і середньорозмірні пікапи, такі як L200 Triton і наступне покоління Nissan Frontier.

Повернення Pajero Full залишається в планах Mitsubishi. Компанія продовжує розробляти нову модель на основі архітектури CMF-C/D, яка підтримує електрифікацію і дозволить впровадити гібридну систему. Очікується, що новий Pajero Full з’явиться на ринку у 2026 або 2027 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.