Відбувся офіційний дебют Volkswagen Transporter нового покоління

Час читання: < 1 хв.
0
Відбувся офіційний дебют Volkswagen Transporter нового покоління

Volkswagen представив нове покоління свого популярного фургона середнього класу – Volkswagen Transporter T7. Модель доступна в двох варіантах за довжиною та висотою кузова. Базова довжина складає 5050 мм, а колісна база – 3100 мм, що на 146 мм довше та на 97 мм ширше, ніж у попередньої версії. Висота даху залишається меншою за два метри, що полегшує доступ до багаторівневих парковок.

Transporter T7 пропонується в кількох модифікаціях: фургон, дворядна вантажівка та дев’ятимісний Shuttle, який на деяких ринках відомий як Caravelle. Особливим варіантом є версія PanAmericana, що відрізняється чорними накладками та карбоновими елементами.

Реклама

Салон нової моделі оснащений 12-дюймовою цифровою панеллю приладів та 13-дюймовим сенсорним екраном. У базовій комплектації доступні бездротові Apple CarPlay і Android Auto, світлодіодні фари, система безключового доступу і запуску, асистент утримання смуги руху, система автоматичного екстреного гальмування та розпізнавання дорожніх знаків.

Лінійка двигунів включає три дизельні варіанти потужністю від 109 до 168 к.с., підключуваний гібрид eHybrid та повністю електричну версію e-Transporter, здатну подолати до 320 км на одному заряді. Перші автомобілі Transporter T7 з’являться у продажу наступного року, проте ціни ще не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!